Folk på storindkøb i Netto på hjørnet af Ebertsgade og Amagerbrogade, hvor der onsdag aften blev hamstret efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde i Statsministeriet.
Folk på storindkøb i Netto på hjørnet af Ebertsgade og Amagerbrogade, hvor der onsdag aften blev hamstret efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde i Statsministeriet. - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Corona-hamstring: Butikschef spyttet på og kaldt for møgluder

Butikschef i en Netto-butik på Amager, Jannie Buhl, blev spyttet på og truet med tæsk, da hun forsøgte at få kunderne ud af butikken.

Corona-hamstringen ramte hårdt og brutalt butikschef Jannie Buhl, da hun onsdag aften observerede paniske kunder flå varer ned fra hylderne, og som prøvede at komme ind efter lukketid. Mens Jannie forsøgte at få kunderne ud af butikken, blev hun spyttet på, truet med tæsk og kaldt for møgluder, skriver Berlingske.

Artiklen i Berlingske: Janni blev spyttet på og kaldt møgluder

På trods af regeringens opfordring om ikke at samles i store grupper står kunderne i Netto – knap 20 minutter efter regeringens pressemøde – i tætpakkede køer.

»Folk var sindssyge. De stod og bankede på dørene for at komme ind i butikken. Og en mand kaldte mig for møgluder,« siger hun til Berlingske.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Københavns Politi havde torsdag eftermiddag spærret området ved Hermodsgade af, efter en mand var blevet stukket i halsen.

Mand stukket i halsen på Nørrebro

Som det ses er gaspyramiden udsat for hærværk, der ifølge Øbrohus´formand, Flemming Olsen kunne være undgået.

»Hærværket på P.H. Plads kunne været undgået«