Roayl Arena kommer ikke til at huse vinterklassikeren 6-dagesløbet.
Roayl Arena kommer ikke til at huse vinterklassikeren 6-dagesløbet. - Foto: Michael Paldan

Royal Arena må droppe 6-dagesløb

Der bliver ikke kørt 6-dagesløb i Royal Arena i 2021. Økonomiske, praktiske og samfundsaktuelle udfordringer angives som årsag.

I oktober 2019 meddelte Royal Arena, at man i samarbejde med Michael Sandstød arbejdede på at arrangere et 6-dagesløb i Royal Arena i starten af 2021. Siden har parterne i detaljer undersøgt mulighederne for at genskabe en af de mest markante københavnerbegivenheder, men desværre er konklusionen negativ.

»Vi har været igennem en meget grundig og relativ bekostelig proces, hvor vi blandt andet har besøgt Londons, Bremens og Berlins 6-dagesløb, og vi har været i kontakt med en række interessenter fra baneleverandør over tv-selskaber til potentielle sponsorer. På trods af mange positive tilkendegivelser må jeg desværre konstatere, at forudsætningerne for at gennemføre et 6-dagesløb i Royal Arena i 2021 ikke er tilstede. Det er en helhedsvurdering af de praktiske, økonomiske og samfundsaktuelle udfordringer, der har ført til beslutningen,« siger Dan Hammer, administrerende direktør i Royal Arena.

Han vil ikke udelukke, at der efter 2021 vil blive arrangeret 6-dagesløb i Royal Arena.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Holdet bag Amager Revyen udsætter foreløbig sin premiere til 1. april. Fra venstre Dorte Munksgaard, instruktør Mikkel Løvenholt Reenberg, Birgit Schou Kjersner, Morten Østergaard (kapelmester), Anders Anderskov og Jeanett Rytter i december, da holdet læste revytekster.

Amager Revyen satser på premiere 1. april

Flemming Franklin Fischer

Debat: Stop grådigheden, jeg vil også gerne have mad