8-Tallet oplever stor støtte fra de lokale i Ørestad (arkivfoto).
8-Tallet oplever stor støtte fra de lokale i Ørestad (arkivfoto). - Foto: Pia Hansen/Ritzau Scanpix.

Restauratører: »Vi er helt overvældet og rørt over jeres støtte«

Restauranterne 8-tallet og Rambla Bar & Grill i Ørestad oplever et helt fantastisk naboskab. »Hvis vi overlever denne krise, så er det jer, der har løftet os ud af den,« skriver ejerne.

»Vi er helt overvældet og rørt over jeres støtte. Som beboer og erhvervsdrivende i Ørestad har jeg aldrig oplevet naboskab som dette, jeg har set en hel ny side af Ørestad. Fredag aften og hele lørdag betjente jeg i 8-Tallet, mens min mand Timo Hoffman og vores søn Hjalmar var på Rambla.«

Sådan indleder Rojda Michelle Celik et Facebook-opslag, der er en stor tak til naboerne i Ørestad for at hjælpe restauranterne i en svær tid.

»I var mange der ville bruge den solrige lørdag på 8-Tallet og desværre var nogen nødt til at gå forgæves. Vi har lovet at passe på os selv og på jer, ved ikke at have for mange gæster inde ad gangen og intensivere rengøringen. Derfor måtte vi sige nej tak til nogen af jer skønne lokale, for at vi kunne holde vores løfter. Vi havde slet ikke regnet med al den opbakning, som vi ikke var gearet til og derfor føler vi heller ikke at vi på Rambla levede op til vores ambitioner. Vi har et meget lille køkken på Rambla og kunne ganske enkelt ikke følge med. Det beklager vi rigtig meget. Derfor har vi besluttet at vi fra på mandag (i dag, red.) tilbyder en ny take away-menu med retter som vi nemmere kan håndtere.«

Og Rodja Michelle Celik afslutter: »Tusinde tak til jer alle sammen. Hvis Rambla og 8-Tallet overlever denne krise, så bliver det en helt anden stemning, så er det nemlig jer som har løftet os ud af denne krise og det vil vi være jer evig taknemlig for.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Her ses Jan Petersen fra DSB, der netop havde modtaget diplom og blomster på grund af sin flotte indsats.

Trods aflyst prisfest: Østerbro gør det godt på energikontoen

Hallernes Smørrebrød er et af de serveringssteder, der er hårdt ramt for tiden.

Omsætning er faldet med 80 procent: »Vi kæmper, hvad vi kan«