Mikkel Lunau.
Mikkel Lunau. - Foto: Privatfoto

En af coronakrisens helte: Gratis kører Mikkel medicin ud til ældre og syge

Mikkel Lunau fra Amagerbro kører medicin ud til ældre, syge og socialt syge. Helt gratis. Der er nemlig intet andet at lave i hans eget AV-firma.

»I dag gælder det blandt andet en karantæneramt familie med en nyfødt, som måtte tage tidligt hjem fra familiebesøg i Italien, da situationen begyndte at eskalere derned. De har været i karantæne siden de kom hjem, og den ene af dem har nu feber og lungesmerter. Så hvis du ønsker at donere penge til brændstof til missionen her, så send dem i stedet til #husforbi. De hjemløse er de allermest udsatte i denne tid.«

Sådan skriver Mikkel Lunau fra Amagerbro, der har eget AV-firma, men efter coronakrisens nedlukning har gjort ham stort set arbejdsløs. Derfor tilbyder han gratis medicinkørsel til dem, der har mest brug for.

»Regeringen har meddelt, at der er hjælpepakker på vej til os små selvstændige, så jeg skal nok klare mig. Fang mig på telefon 29882588 hvis du har behov for medicin men ikke kan/bør gå ud. Jeg henter din medicin på apoteket og bringer den til din dør. Jeg kører i dagtimerne mandag-fredag,« skriver Mikkel Lunua, og opfordrer folk til at følge myndighedernes ansvisninger – og ellers holde modet og humøret højt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Se video og alle billederne: Her hylder vi alle dem, der fortsat knokler for vores samfund

På grund af den ekstraordinære situation med coronavirus har Frederiksberg Kommune givet midlertidig tilladelse til, at der kan leveres dagligvarer om aftenen, natten og i weekenden.

Nyt tiltag sikrer, at dagligvarer kan nå uhindret frem til byens butikker døgnet rundt