Linse Kesslers Dragør-villa er solgt.
Linse Kesslers Dragør-villa er solgt. - Foto: EDC Living Dragør

Linse sælger Dragør-villa med stor rabat

Realitystjernen og forretningskvinden Linse Kessler har solgt sit Dragør-hus med en klækkelig rabat.

Linse Kesslers 154 kvadratmeter store Dragør-villa blev alt for stille. Det fortalte realitystjernen fra ‘Familien på Bryggen’ på sin Instagramprofil, da hun sendte villaen på markedet i januar. Og det varede kun en måned at komme af med adressen, skriver boligsitet Boliga.dk

Handlen er netop blevet tinglyst og af denne fremgår det, at Kessler har fået 3.050.000 mio. kr. for villaen som hun selv købte i september 2019.

Linse Kessler købte huset for 3.525.000 mio., men justerede allerede i løbet af den første måned på markedet prisen ned med 200.000 kroner, så den kom under hendes egen købspris. Og som om det ikke var nok, endte Linse Kessler altså med at give yderligere 245.000 kroner i rabat til husets nye ejermænd.

De nye ejere af adressen overtager huset i starten af april og kan her se frem til en villa med fire værelser på en 1.582 kvadratmeter stor grund tæt på skovområdet Kongelunden, der blev solgt af mæglerforretning EDC Living, Dragør.

Hvis det er her i den københavnske bydel, at Linse Kessler vil købe sig et nyt hjem, er det ifølge Boliga.dk for lidt andre priser end i Dragør. I øjeblikket er ejerlejlighederne i postnummeret København S – hvor Islands Brygge ligger – i gennemsnit udbudt til salg for 41.000 kroner pr. kvadratmeter og husene for lige over 45.600 kroner. Mens der for ejerlejlighederne og husene i Dragør i gennemsnit skal betales lige over 35.600 kroner og 36.000 kroner pr. kvadratmeter.

Læs også: Boliga.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Café Klare udvider åbningstiden fra natåbent til døngåbent for at hjælpe de kvinder, der ikke har andre steder at opholde sig i dagtimerne. FOTO: René Mølskov (Arkiv)

Natcafé for kvinder går modsatte vej: Udvider åbningstiden

Er det svært at forklare Covid-19 derhjemme? Ny billedbog forklarer sygdommen i børnehøjde