»Gå hjem Corona!«
»Gå hjem Corona!« - Foto: Facebook-gruppen.

Børns tegninger i en coronatid

»Børns tegninger i en coronatid« er en ny Facebook-gruppe for forældre til børn, der gerne bidrage med tegninger til alle, der gerne vil slippe lidt væk fra bekymringerne. Friggenberg og Bokkelokken har lavet de smukke virale regnbuetegninger, der pryder coverbilledet. Men de føler ikke, at det er nok. De kunne godt tænke sig at have et sted, hvor man kunne dele andre tegninger om corona, for som de siger: »Det er vigtigt, at børn ved, at der er andre børn, der har det ligesom dem selv. Man er på en måde ikke alene, når man kan dele tegninger om noget, der kan være svært at tale om.«

»Vi vil derfor gerne dele denne gruppe, hvor børnene kan få en oplevelse af at kunne gøre noget – og selv få noget igen ved at dele deres tegninger og små fortællinger. Når vi er kommet ud på den anden side, vil vi samle tegningerne og få dem udgivet. Et eventuelt overskud vil da gå ubeskåret til SOS Børnebyerne. Så kære forældre eller andre pårørende – brug siden ved at hjælpe dit barn til at se de andres børns tegninger og hjælp til med at oploade deres egne tegninger. Skriv gerne navn på og fortæl gerne lidt om opslaget,« skriver gruppens administrator Sommer Tilde Nordbjærg.

Facebook-siden: Børns tegninger i en coronatid

Har hængt i mit køkken i umindelige tider. Lidt positiv solskin i denne isolationstid, skriver Bjørn Jarner.

Har hængt i mit køkken i umindelige tider. Lidt positiv solskin i denne isolationstid, skriver Bjørn Jarner. – Foto: Bjørn Jarner

Viste datteren på tre år et billede af coronavirussen, og hun mente bestemt at det var en sol - nærmere bestemt en glad sol - så dette er hendes version: T'et har hun selv lavet, jeg hjalp med resten af navne, skriver Anja Augustenborg Frederiksen.

Viste datteren på tre år et billede af coronavirussen, og hun mente bestemt at det var en sol – nærmere bestemt en glad sol – så dette er hendes version: T’et har hun selv lavet, jeg hjalp med resten af navne, skriver Anja Augustenborg Frederiksen. – Foto: Anja Augustensborg Frederiksen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Slagter Lars på H.C. Ørsteds Vej 50 har to mærkedage lige rundt om hjørnet.

Tillykke: Slagter Lars har 30 års jubilæum

Før coronakrisen ramte kunne man se mange fly i luften over Tårnby, men nu er de fleste parkeret.

Frygt for mange fyringer: Lufthavnen kan øge trykket på Tårnbys jobcenter