Sådan ser Amager Centret ud med det nye parkeringsanlæg.
Sådan ser Amager Centret ud med det nye parkeringsanlæg. - Foto: Amager Centret.

Amager Centret skubber plan til september

Det var planen, at Amager Centret ville markere indvielsen af det nye parkeringsanlæg i april med en housewarming. Men på grund af coronakrisen er det udskudt til september.

Det ser ud til, at Amager Centrets store indvielsesfest til september også kommer til at omfatte det nye parkeringsanlæg, der efter planen åbner til april. Men netop coronakrisen har fået centret til at udskyde den planlagte housewarming til september.

Nedrivningen af det gamle parkeringsanlæg og ombygningen betyder, at der kommer cirka 20 nye butikker og restauranter i centret. Og flere nye butikker vil blive placeret i den del, hvor det gamle parkeringsanlæg lå.

Det er meldt ud, at to nye butikker flytter ind til april. Joe & the Juice, der er godt på vej til at blive en af verdens mest succesfulde kæder, flytter i nye lokaler i stueetagen tæt ved Amager Bog & Idé med det velkendte gode humør, friskpresset juice og sandwich på menukortet.

For de mindste – og deres forældre – åbner internetforhandleren Minifin deres første fysiske butik med fine ting til børneværelset og baby- og børnetøj fra populære mærker som Marmar Copenhagen, Angulus, Rosemunde og Petit by Sofie Schnoor.

I skrivende stund holder Amager Centret fortsat åbent, men kun for visse butikker. Det drejer sig om Føtex, Irma, Holm Bageri, Matas og Normal.

»Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger og holder resten af centret lukket. Benyt den indgang, der ligger tættest på den butik, du skal besøge,« lyder opfordringen fra centret.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det er værker som dette fra Asta Lynge og Jakob Ohrt, man kan opleve på udstillingen.

Ny udstilling om begrebet ‘land’ på Sydhavn Station

Når fly lander i lufthavnen bør pårørende holde sig væk for at hilse på familie og bekendte.

Opfordring til pårørende: Hold jer væk fra lufthavnen