Der er sat plexiglasskærme op mellem kunder og personale, og der lukkes kun tre-fire kunder ind på apoteket ad gangen, fortæller Amagerbro Apotek.
Der er sat plexiglasskærme op mellem kunder og personale, og der lukkes kun tre-fire kunder ind på apoteket ad gangen, fortæller Amagerbro Apotek. - Foto: Amagerbro Apotek

Jo, apoteket i Amager Centret har stadig åbent

Da storcentrene blev lukket ned 18. marts i forbindelse med corona-restriktionerne, fik en del måske indtryk af, at man ikke længere kunne komme på Amagerbro Apotek i Amager Centret. Men apoteket har åbent.

»Mange troede, at vi ikke havde åbent, og de havde svært ved at finde ind til os,« fortæller apotekets souschef Maria Wiberg.

Der er kun indgang til apoteket nu via Ålandsgade, og så har apoteket sat skilte op rundt omkring i centret, så man kan finde vej.

Der skal holdes afstand, og apoteket lader kun tre-fire kunder være i forretningen ad gangen – resten stiller sig i kø foran apoteket, hvor der er sat afmærkninger på gulvet for at gøre det lettere at holde afstanden.

Der er sat plexiglasskærme op ved skrankerne for at kunderne skal føle sig sikre. Der er håndsprit ved indgangen, og flere gange dagligt bliver skranker, dankort-maskiner, tastatur med mere sprittet af, og kunderne skal ikke længere trække nummer, oplyser apoteket.

Apoteket råder til, at man betaler med kort eller mobilepay og selv scanner sit sundhedskort oppe ved skranken.

Man kan også få bragt sin medicin til hjemmet. Enten via dinapoteker.dk eller ved at ringe til Amagerbro Apotek på tlf. 32578383.

»Vi vil også gerne komme ud til kunderne i Ålandsgade med medicinen, hvis man ringer til os,« siger souschefen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Du kan selv lave drinks derhjemme og følge med i livestreamingen på facebook.

Coctailkursus sendes live fra vesterbro-lejlighed

Københavns Kommune får nu mulighed for at sætte en række projekter i gang.

Regeringen sætter kommunerne fri: Nu kan København starte projekter for millioner