Basketligaen er slut. BK Amager vinder sølv hos damerne.
Basketligaen er slut. BK Amager vinder sølv hos damerne. - Foto: Amager Bladet (arkiv)

Skrivebordsafgørelse: BK Amager vinder DM-sølv

BK Amagers dameholder vinder DM-sølv i denne sæson. Det står klart efter Danmarks Basketball Forbund har valgt at uddele medaljerne, efter at sæsonen endegyldigt er blevet aflyst. Basketligaen har ligget stille siden starten af marts, og forbundet vurderer, at sæsonen er slut.

»Et stort flertal i begge ligaer (herre- og dameligaen) har opfordret DBBF (forbundet) til at uddele medaljer på trods af den forkortede sæson, og den opfordring har bestyrelsen valgt at følge,« skriver forbundet på deres hjemmeside.

Damebasketligaens grundspil var færdigspillet, hvorfor det var relativt nemt at uddele medaljerne. Hørsholm 79‘ers vinder DM-guldet, mens BK Amager modtager sølvmedaljerne foran BMS-Herlev, der må nøjes med bronze.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Frederiksberg Centret.

Livets gang i Frederiksberg Centret

Det gamle plejehjem på Johan Krohnsvej 8 i Valby.

Isolation af udsatte coronaramte på det gamle Solterrasserne plejehjem