Tårnbys borgmester Allan S. Andersen skal styre tirsdages kommunalbestyrelsesmøde via video.
Tårnbys borgmester Allan S. Andersen skal styre tirsdages kommunalbestyrelsesmøde via video. - Foto: Michael Paldan (arkiv)

Kommunalbestyrelsesmøde på video

Som alle andre i samfundet skal også kommunalpolitikerne mødes mindst muligt rent fysisk. Derfor vil Tårnby kommunalbestyrelsens møde på tirsdag 31. marts blive afholdt som videomøde.

Der vil efter mødet blive lagt en lydfil på kommunens hjemmeside, hvor den åbne del af mødet kan høres. Det skriftlige referat bliver lagt på kommunens hjemmesiden.

Link: Link til dagsorden

Økonomiudvalget og de stående udvalgs møder er som altid lukkede, men de bliver også indtil videre afholdt som videomøder.

»Som en lang række andre kommuner, vælger vi nu også denne løsning. Det er på en trist baggrund, at vi introducerer denne nye teknologi i Tårnby. Hverken politikere, medarbejdere eller borgere skal mødes unødvendigt i denne tid. Det er vilkårene, det er påbudt og det overholder vi naturligvis. Det bliver en ny måde at arbejde sammen på og holde møder på, men på mange måder tænker vi jo alle nyt i disse tider,« udtaler han i en pressemeddelelse

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
7

Se billederne: Hotel sender hjertelig hilsen til københavnerne

Forpladsen ved Frederiksberg Centret skal have ny belægning.

Ny forplads ved Frederiksberg Centret: Klinkerne er på vej fra Tyskland