Bryggehygge på afstand.
Bryggehygge på afstand. - Foto: Hanne Bjørton

Bryggens opkridtede baner torsdag eftermiddag

Det var ikke forårets varmeste dag, men det var smålunt, og en del havde som Signe og Hannah, der sidder forrest i billedet, kridtet banen op til lidt hygge på Islands Brygge sent torsdag eftermiddag, da storebededagsferien var skudt i gang.

Det var også ganske få timer før, statsminister Mette Frederiksen fortalte om anden fase af genåbningen af landet, men hvor der stadig skal holdes afstand. Så firkanterne i græsset på Bryggen bliver der nok stadig brug for.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
NørrebroLIVs journalist Simon Reenberg mødte politidirektør Anne Tønnes på Assistens til en snak om bandekonflikten og visitationszonen. Du kan se hele liveinterviewet på vores faceboookside, der også hedder NørrebroLIV.6

Midt i en bandekonflikt: »Vi har foretaget omkring 900 visitationer«

Shoppingcentret Field‘s genåbner på mandag - med klistermærker på gulvene.

Field‘s: Vi åbner på mandag med klistermærker på gulvene