Skuespiller Thomas Findval Sølvskov skal for første gang prøve kræfter med værtsrollen i underholdningsprogrammet Cafétid med Thomas, der sendes online.
Skuespiller Thomas Findval Sølvskov skal for første gang prøve kræfter med værtsrollen i underholdningsprogrammet Cafétid med Thomas, der sendes online. - Foto: PR-foto

Skuespillerfaget ramt af coronakrisen: Thomas lancerer sit eget underholdningsprogram online

Skuespiller Thomas Findval Sølvskov har i dag sendt første afsnit af sit nye online underholdningsprogram ‘Cafétid med Thomas’, hvor han interviewer forskellige kunstnere i deres hjem med webcam.

I dag klokken 12 var der premiere på det nye, online underholdningsprogram Cafétid med Thomas, hvor uddannet skuespiller Thomas Findval Sølvskov, der bor i Sundbyvester, ved hjælp af webcam besøger og interviewer forskellige kunstnere, deriblandt en del andre skuespillere.

Et fag, hvor coronakrisen har betydet rigtig meget.

»Jeg er arbejdsløs skuespiller som så mange andre, og måske har jeg noget i sigte, måske 2. sæson i en ungdomsserie, men man ved jo ingenting i disse tider,« siger den 30-årige skuespiller.

Han overvejede, hvad han så skulle gå i gang med.

»Jeg fik ideen for tre uger siden – jeg får så mange ideer, og den her kunne rent faktisk lade sig gøre med web-cam. Jeg tænkte: Nu skriver jeg til 20 forskellige mennesker og spørger, om de vil være med. Selvfølgelig sagde nogen nej, men jeg har fået rigtig meget positiv respons og folk, der sagde: »Ja, det gør vi!« fortæller Thomas Findval Sølvdal.

Drømme efter corona

Første medvirkende i Café med Thomas er radiovært på Radio4, Britt Berglund, som også bor på Amager.

Konceptet for programmerne, der varer 20-25 minutter, er temaet ’Coronatid’ – en snak med gæsterne om, hvordan de får dagene til at gå.

»Og så er der ’Drømmescenariet’, hvor vi leger, at hele Danmark er åbnet igen, og så kan gæsten fortælle, hvad han eller hun drømmer om at gøre – købe en øde ø, købe et hus eller få en stor filmrolle,« siger Thomas Findval Sølvskov.

Programmet rundes af med at gæsten får tre spørgsmål.

»Jeg har skrevet 50 spørgsmål ned, og så skal gæsten sige tre tal mellem 1 og 50, så det bliver tilfældigt, hvilke spørgsmål de får,« siger programværten og giver to eksempler på spørgsmål:

»Hvad er den værste gave, som du nogensinde har modtaget?«

»Hvad er det første du kommer til at tænke på når jeg siger ’Matador’?«

Hemmelige gæster

Progammerne lægges ud onsdage og fredage klokken 12 på facebooksiden Cafétid med Thomas, www.facebook.com/cafetid.med.thomas – programmerne ligger også efterfølgende på facebooksiden, så man kan se dem, når man har tid. Programmet har også instagramkonto @cafetid.med.thomas

Hver søndag og mandag annonceres de næste gæster, og indtil videre er der nye afsnit af programrækken hele maj og juni måned.

Hvem der kommer hvornår er hemmeligt, men værten løfter sløret for nogle af skuespillerne blandt de kommende gæster:

Kasper Le Fevre, Trine Gadeberg, Donald Andersen og Ulla Vejby.

Thomas Findval Sølvskov har selv medvirket i DR3’s tv-serie ’Doggystyle’ og han er aktuel i ungdomsserien på DR Ultra ’AKAVET’, hvor han spiller Lærer Dan. Man har også kunnet opleve Thomas i ’Alle for tre’, hvor han spiller en ikke så kvik sikkerhedsvagt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Finn Rudaisky, Dansk Folkeparti, foreslår at kommunen giver restauranter og cafeer mulighed for at lave udservering i gader, der kan afspærres for trafik.

Kontroversielt forslag: Lav udeservering i gaderne

Formanden for Venstre Ungdom Frederiksberg, Martin Voergaard, er glad for de borgerliges indsats, hvad den kommunale udligning angår.

Borgerlige stemmer arbejder – også i udligningen