Tårnbys borgmester Allan S. Andersen frygter, at han ikke har set det værste endnu.
Tårnbys borgmester Allan S. Andersen frygter, at han ikke har set det værste endnu. - Foto: Michael Paldan (arkiv).

Borgmester: »Det er en dybt tragisk situation«

Der er tale om en decideret nedsmeltning, forklarer Tårnbys borgmester Allan S. Andersen om den arbejdsløshedskrise, der har ramt kommunen.

»Det er en dybt tragisk situation, som mange borgere i Tårnby står i. I kommunen oplever vi en decideret nedsmeltning i øjeblikket, og vi har ikke set det værste endnu,« fortæller Tårnbys borgmester Allan S. Andersen (S) til Facebook-gruppen ‘Når din nabo er en lufthavn’.

Han forklarer, at kommunen kun har set den første bølge af arbejdsløshed, mens den næste kommer i juli, hvor regeringens hjælpepakker står til at udløbe. Det er borgernes privatøkonomi, der gør ham mest bekymret – dernæst kommunens.

Allan S. Andersen siger videre, at han først tror på, at trafikken i lufthavnen er normaliseret om to år, og at håber at hjælpepakkerne bliver forlænget eller gøres med fleksible.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Martin i Vanløse. Snakken med kollegaerne er det, Martin savner allermest her i Corona-tiden, hvor alle fælles møder og hyggesnakke med kollegerne er aflyst - derfor har han fået en ny fast makker i vagtvognen, Basse, som med garanti ikke smitter.

Vandhelten fra Sydhavnen: Martin holder dine haner rindende

Alma Agger efter fredagens delfinale, hvor hun blev stemt videre til lørdagens finaleshow.

Alma er finaleklar: Milano og Smukfest er ude, men der er en anden god præmie