»Vi er en klub med plads til alle - både bredden og elitespillerne. Vi har en masse frivillige, og vi er gode til at lave sociale arrangementer for vores ungdomsspillere,« lyder det fra formanden, Pernille Hvass.
»Vi er en klub med plads til alle - både bredden og elitespillerne. Vi har en masse frivillige, og vi er gode til at lave sociale arrangementer for vores ungdomsspillere,« lyder det fra formanden, Pernille Hvass. - Foto: Amager Bordtennisklub.

Jubel i bordtennisklubben: Vi har fået en sponsoraftale, der batter

Amager Bordtennisklub indgår sponsoraftale med OK. Og det er en aftale, der batter, for bordtennisklubben vil fremover modtage penge, når der tankes hos OK.

Nu er det op til bilisterne at styrke klubkassen i Amager Bordtennisklub – vel og mærke, hvis der tankes hos OK. Det er indholdet af en ny sponsoraftale mellem benzinselskabet og klubben.

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Amager Bordtennisklubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte bordtennisspillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Her er fem bud på, hvad I kan lave i vinterferien

Hvad skal vi lave? 5 hits i vinterferien

Den røde kuffert fra ’Olsen-bandens sidste bedrifter’ fra 1979 med hovedpersonernes underskrifter.

En gammel ost, en rød kuffert og en rulle lokumspapir: Tre skidegode anekdoter fra Olsen-banden