Kunstneren Erik Clausen er klar til at vise en række nye værker frem for publikum. Det sker hos Galleri Lorein på Frydendalsvej med en udstilling, der kan besøges frem til og med 21. marts. Pr-foto: Galleri Lorein

Udstilling: Penselstrøg fra Erik Clausen

KUNST: På en hyggelig sidevej til Vesterbrogade og Frederiksberg Allé kan man i disse dage opleve en seperat udstilling med kunstneren Erik Clausen. Udstillingen er på besøg hos Galleri Lorein på Frydendalsvej 31.

Erik Clausen fortæller selv om sine værker og udstillingen:

»Jeg elsker at male, der skal man ikke holde møder. Du skylder ingen forklaringer. Farverne sætter dagsordnen. Dette gør at jeg bliver med at male, lige siden jeg som helt ung debuterede på Kunstnernes Efterårs Udstilling. Adskillige andre udstillinger, det er blevet til mange. Samtidig har jeg udfordret det offentlige rum, som jeg har dekoreret med store armbevægelser. Jeg har været syg med brækket hofte, men har brugt min rekreationsperiode til at male. Det er disse værker lavet over de sidste måneder jeg nu har fornøjelsen af at vise jer på Gallerie Lorien. Jeg glæder mig.«

Der er tale om helt nye værker fra Erik Clausens farveglade univers, der kan opleves hos Galleri Lorein på Frydendalsvej 31 frem til og med 21. marts.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Danmarks bedste portrætmaler: »De skulle have suset fra Amager«

DEBAT: Borgernes mening tæller i lokalpolitik