Selskabet bag den danske kaffekæde Resso er gået konkurs og lukker deres to butikker i København, det fortæller medejer og direktør Klaus Løvgreen. Arkivfoto: Katrine Marie Kragh/ Ritzau Scanpix

Konkurs: Kaffekæde lukker to butikker i København

Ambitionerne var store, da den danske kaffekæde Resso i 2014 meldte ud, at man ville åbne 30 butikker i løbet af fem år og dermed tage kampen op med Skandinaviens største kæder Starbucks og Baresso. Her fem år senere er ambitionerne langtfra blevet indfriet. Tværtimod.

Ifølge Finans.dk er selskabet Resso ApS nemlig erklæret konkurs og lukker dermed to forretninger i København. Ifølge medejer og direktør Klaus Løvgreen skyldes konkursen, at Ressos kaffebar i en boghandel i Indre By har været så dårlig en forretning, at den har lukket hele selskabet bag ned. Til Finans.dk siger direkøren:

»Det var overhovedet ikke en rentabel forretning. Derfor havde vi ikke noget andet valg end at nedlukke forretningen og opsige lejemålet,« forklarer Klaus Løvgreen.

Risteriet lever stadig

Blandt de lukkede butikker er også den mangeårige Resso Kaffebar i Torvehallerne. Helt slut er det dog ikke for Resso-brandet, der også har et kafferisteri i Kampmannsgade, som går fri af konkursen, fordi det er registreret i et selvstændigt selskab, der ikke rammes.

Klaus Løvgreen leder nu efter investorer, der vil med på en ny rejse med Resso Roasthouse:

»Jeg håber at få nogen med på rejsen, som kan se det større billede i Resso Roasthouse. Jeg har aldrig fået sat en webshop i værk, fordi vi har haft en fysisk forretning, som ikke var økonomisk selvbærende. Men jeg kunne godt tænke mig at gå den vej,« siger Klaus Løvgreen til Finans.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Underskrifter for Stejlepladsen afleveret til ministeren: »Han sagde pænt tak«

Tv-stjerner maler i Sydhavnen: Vind et portræt af dig selv