De grønne pigespejdere vil have børn og forældre ud i naturen. Foto: PR-foto.

Børneweekend: Lev spejderlivet eller tag på skattejagt

Kom ud i naturen med pigespejderne

Med et nyt arrangement inviterer De grønne pigespejdere børn og forældre med ud i det fri, så de kan mærke naturen på egen krop. Det skriver spejderkorpset i en pressemeddelelse. Arrangementet går under navnet ’Ud i naturen’ og har til formål at få flere småbørnsfamilier ud i naturen. Det er nemlig en gruppe, der tilbringer meget lidt tid i naturen, fortæller Katrine Blohm, der er tovholder på arrangementet.

»Vi ved, at familier med små børn er nogle af dem, der bruger naturen allermindst. Det vil vi gerne lave om på, for vi ved, at den friske luft byder på de bedste oplevelser for børn og forældre,« fortæller hun.

Under forløbet skal skovens trolde besøges, der skal kigges på insekter, eksperimenteres med mad, og man får helt sikkert jord under neglene, fortæller De grønne spejdere. Forløbet strækker sig over foråret 2019, og de forskellige aktiviteter bliver afholdt på datoerne 10. marts, 24. marts, 7. april, 19. maj, 2. juni og 16. juni i tidsrummet 10-12. Alle aktiviteter foregår udenfor med base i ladcyklen i Sansehaven i Fælledparken. Dog ikke den 19/5, som foregår i Hareskoven kl. 10-13.

 

Optog, skattejagt og ansigtsmaling

9. marts fylder miljøorganisationen, NOAH, 50 år, og dette fejrer de ved at invitere til skattejagt, ansigtsmaling, skiltemaling og optog for dyrene.

Arrangementet begynder kl. 12, og eftermiddagen vil være fyldt med aktiviteter og optog. Skattejagten vil klæde de mindste på til dyrenes optog, hvor der vil være brug for visioner, kampråb og sange.

I skilteworkshoppen kan man få skrevet sit budskab til politikerne. Derefter kan man tage skiltet med til optoget, der starter fra Folkets Hus kl. 14. Turen vil gå gennem Nørrebrogade, Fredensborggade og slutte på Israels Plads, hvor der vil blive holdt en tale.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Weekenden har fokus på det fede fotografi

Meditativ koncert: Når livet gør ondt