Sadomasochisterne holder 40 års fødselsdagsfest med pisk og læder. Skal du med? Foto: Sanne Vils Axelsen/Ritzau Scanpix

Skal du have et rap i numsen?: Sadomasochister fejrer 40 år med pisk og læder

Har du det med sex ligesom skribenten af denne artikel, at det helt skal foregå under dynen og med lyset slukket, så skal du nok ikke dukke op, når landsforeningen for Sadomasochister, SMIL, holder 40 års fødselsdag på Skjulhøj Allé lørdag 18. maj.

Kan du derimod godt lide et rap bagi med pisk og synes du at lædertøj og pisk er pirrende, så træd indenfor i mørket og vær med til at fejre 40 år med fetich og frisind.

Foreningen blev stiftet i 1979 på Café Intime på Frederiksberg, hvor en gruppe sadomasochister, der kendte hinanden fra Politikens kontaktannonce, Kom Frit Frem, besluttede at have et mødested. I dag har foreningen lokaler på Skjulhøj Alle, medlemstallet er steget og fordommene faldet.

Formanden for landsforeningen, Kim B. oplever, at der stadig er et kommunikationsarbejde:

”Der er fortsat mange fordomme at nedbryde og en kamp at føre. Vi har respekt for vores fortid, men vi har også blikket fokuseret fast på fremtiden og på at udvikle os. Når vi deltager i Copenhagen Pride sker det under sloganet, at seksuelt frisind er en fælles sag. Alle seksuelle minoriteter oplever jo nogle af de samme kampe med at springe ud og ikke mindst forstå sig selv. Den kamp vil altid være aktuel uanset, hvor gammel en forening som vores er,” siger Kim B. i en pressemeddelelse.

Foreningen Smil København er den største lokalforeningen i Danmark, og lokalerne i Vanløse er  på hele 500 kvadratmeter og særligt og særligt indrettet til formålet.

“En badmintonhal vil jo være indrettet med de rette streger på gulvet og net i passende højde. Derfor er vores indretning også tilpasset vores formål. Steder hvor man kan blive hængt op, bure man kan spærres inde i og så videre er en helt naturlig del af vores indretning, men vi har også mere almindeligt interiør som sofaer og bar,” fortæller Kim B .

Fødselsdagsfesten begynder klokken 19 og varer til klokken 02, Skjulhøj Alle 57 A-B, billetter kan købes på billetto.dk. Intet dørsalg og dresscode. Læs mere på sado.dk

 

 

 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gigantisk højhus i Nordhavn er blevet bremset

Udvalg lader lokalarkiv blive på Stationsvej