Kan et webbureau optimere din forretning?

Webbureauer skyder op rundt omkring i hele landet, da betydning af og vigtigheden i at sikre sig online markedsandele er større end nogensinde. De tider er ovre, hvor du blot kunne lave en lille hurtig og fiks side, spamme den med keywords og vente på, at kunderne strømmede ind. Nu skal der helt andre midler i brug, hvis du vil gøre dig håb om at skabe en lukrativ forretning.

Kan Google lide dig?

Det er måske et underligt spørgsmål, men vejen til en sund forretning går i den grad via Google. Prøv at tænke på, når du selv søger efter en vare eller en ydelse. Du taster noget ind på Google og vælger et af de første resultater, der dukker op. Kun meget sjældent finder folk vej til side 2 og side 3 i søgeresultaterne. Derfor er det så utroligt vigtigt, at du får lavet en side, som dukker op, når der søges på den vare eller ydelse, som du ønsker at sælge.

Et webbureau kan til dels hjælpe dig med det. Her kan du nemlig få assistance til at få sat din side op, så den lever op til lang række af formelle og mindre formelle krav, Google har. Et webbureau har også fingeren på pulsen, når det drejer sig om alle de nyeste digitale tiltag, og derfor er det uden tvivl en god idé at sparre med sådan en virksomhed.

Få en løsning, der passer til dit behov

Når du skal finde ud af, hvilken løsning du gerne vil have i forsøget på at optimere din forretning, kan du i første omgang forsøge at læse lidt om de krav, som både brugere og Google stiller til dig. Det er nemlig skruet sådan sammen, at Google bliver glad, hvis du får mange besøgende på din side, som gerne vil interagere med dig. Derfor kan det godt betale sig at tænke på, at du først og fremmest skal lave en platform, hvor der tages hensyn til de behov, som dine (fremtidige) kunder har. Hvis dine besøgende er glade, besøger de dig nemlig igen og igen, og du vil lige så stille og roligt kravle op ad rangstigen hos Google.

Det er ikke en let opgave, og det er ikke en udvikling, som du kan forvente at se med det samme. Men du kan hjælpe den på vej.

Sådan får du flere besøgende

Når webbureauet har designet din side og hjulpet dig med annoncering både på Facebook og Google, skal du selv have arbejdshandskerne på. I en online verden er kunder blevet selvhjulpne. De undersøger produkterne, inden de køber dem og forsøger så vidt muligt at uddanne sig selv, så de føler, at de kan tage en kvalificeret beslutning, når tiden er inde til det.

Det er en af grundene til, at det er blevet så populært at udvide en normal hjemmeside med en blog. Her kan du skrive blogindlæg, der handler om netop de emner, som du af erfaring ved, at dine kunder og besøgende er interesserede i. Og netop indhold af høj kvalitet kendetegner den gode forretning.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Når hverdagen bliver magisk

Næstekærlighed i en pose mad