Richard Hart åbner Hart Bageri på Gl. Kongevej 109 på søndag. Pr-foto

Mesterbager fra Noma åbner på Frederiksberg

NY BUTIK. Hart Bageri er flyttet ind i lokaler på Gammel Kongevej 109, hvor der tidligere blev langet smørrebrød over disken. På søndag åbner bageriet med bagermester Richard Hart i front, der også bager for Noma.

NYBAGT BRØD: Engang blev der langet smørrebrød over disken i lokalerne på Gammel Kongevej 109, men fra søndag 30. september bliver det skiftet ud med frisk bagerbrød og kager, når Hart Bageri åbner.

Bagermester Richard Hart har valgt at åbne en filial på Frederiksberg, hvor han vil skabe sin egen version af et dansk, lokal bageri med brød og wienerbrød tilsat inspiration fra hele verden.

Bager i små portioner

Alt i bageriet bliver bagt i små portioner med håndkraft og fra bunden, og kunderne kan følge med i bageriet, da stedet har et åbent køkken.

Richard Hart fortæller:

»Jeg er født og opvokset i London, har udviklet mit håndværk i San Francisco og er nu stolt af at kunne kalde Danmark mit hjem. Hart Bageri bringer alle tre steder sammen i et af de mest hyggelige områder i København, hvorfra jeg glæder mig til at dele alt hvad jeg har lært og de ting jeg elsker,« siger han.

Bager også for Noma

Før han åbnede på Frederiksberg, har han rejst rundt i Danmark og resten af Europa for at finde de bedste råvarer. I bageriet kan kunderne se frem til et udvalg af rugbrød, kager, wienerbrød, sandwiches, kaffe og te.

Udover at udvikle deres egne opskrifter har bageriet i de seneste fire måneder bagt for restaurant Noma, et samarbejde som vil forsætte i fremtiden.

»Opskrifterne vi har udviklet er, for mig, noget af det lækreste jeg kan forstille mig. Vi er først og fremmest et københavner-bageri, som åbner i mit yndlingsområde i byen, men vi er også et internationalt hold, og jeg håber, vi kan tilføje nye idéer, og kombinere dem med de bedste regionale råvarer,« siger Richard Hart, der har medarbejdere fra blandt andet Claridge’s i London og b. Patisserie i San Fransisco.

Hart Bageri åbner på søndag, hvor der bydes på smagsprøver.

Der vil være åbent mandag-fredag kl. 7.30-18 og i weekenden kl. 7.30-17.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Herrens Veje i Sions Kirke

Vanløse får nyt kæmpe spillested