To elever fra Skolen ved Bülowsvej overrakte 96.102 kroner til Red Barnet. Siden er der kommet endnu flere penge ind. Pr-foto

Danmarksrekord i næstekærlighed

INDSAMLING: Elever fra Skolen ved Bülowsvej har gennem velgørenhedsprojektet ’Et godt formål’ samlet over 100.000 kroner ind til syriske flygtningebørn.

Der er tale om en danmarksrekord. Aldrig før har en skole samlet så mange penge ind til Red Barnet. Da to af skolens elever i sidste uge overrakte donationenen, lød beløbet på 96.102 kroner. Men siden er der kommet endnu flere penge ind. Den skole, der samlede næstflest penge ind, var en skole i Risskov ved Aarhus. Her indsamlede man 78.000 kroner.

Gennem undervisningen i hele uge 45 fik eleverne fra Skolen ved Bülowsvej øjnene op for, at ting som vi tager for givet her i Danmark, er noget børn fra det borgerkrigshærgede Syrien må kæmpe for hver dag. Mange af børnene er flygtet til Jordan, og det er disse børn Skolen ved Bülowsvej har sat sig for at hjælpe via kagesalg, gode gerninger og Red Barnets venskabsløb.

Eleverne har solgt 2.500 stykker kage, bunkevis af legetøj og bøger og løbet over 4.000 kilometer i skolegården med sponsorbidrag. Tilsammen har eleverne fra Skolen ved Bülowsvej løbet 300 kilometer længere end strækningen fra Frederiksberg til Syrien.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Medaljeregn over rugby-øen

Cykelbanen på pladsen cykler på sidste vers