Rådmand og 2. viceborgmester Michael Vindfeldt (S). Arkivfoto: Martin Sørensen

Michael Vindfeldt ønsker godt nytår

NYTÅRSHILSEN: Tiden flyver afsted, særligt når man kigger tilbage. Det synes som om, at det var i går, at vi socialdemokrater sammen med vores samarbejdspartier var 168 stemmer fra at få et mere progressivt flertal på Frederiksberg.

Et flertal, der ville investere mere i den grønne omstilling og i børnene. Men det er faktisk nu mere end et år siden, at den nye kommunalbestyrelse trådte til.

Vi har dog ikke ligget på den lade side siden valget, som heldigvis har resulteret i et bredere samarbejde i kommunalbestyrelsen end set i mange år. Noget vi gerne vil kvittere den konservative borgmester for i øvrigt.

For os socialdemokrater har der navnlig været fokus på at få gennemført nogen af de mærkesager, som vi gik til valg på. Vi nåede ikke hele vejen, men et stykke af vejen, hvor vi nu fra næste skoleår får en skolemadsordning på Frederiksberg. Det er så indlysende rigtigt, at børnene skal have tilbudt et godt, sundt og nærende måltid mad, når de går i skolen. For det forbedrer indlæringen.

Vi har også fået afsat flere midler til flere pædagoger i børnehaver og vuggestuer, og selvom det desværre stadig er sådan, at Frederiksberg er tredjedårligst i hovedstaden hvad angår antal pædagoger i børnehaverne pr barn, så er vi nu kommet lidt længere i kampen for flere ressourcer til de mindste. En kamp, der dog fortsætter.

Et tredje vigtigt punkt er genindførelse af en årlig hovedrengøring til de ældre, der betyder, at de ældre, der modtager hjemmehjælp og har behov for en hovedrengøring, nu kan få dette.

Endeligt er det helt afgørende for os socialdemokrater, at vi får en by, hvor vi ikke alle sammen ligner hinanden.

Vi mangler derfor nogle boliger, der er til at betale for almindelige lønmodtagere. Derfor er vi også glade for, at vi har fået afsat 35 mio. over de kommende 4 år til at bygge op mod 200 nye almene boliger på Frederiksberg.

Det kommende år bliver også meget spændende på Frederiksberg. Vi skal tage stilling til, hvad der skal ske med hospitalsgrunden. Vi skal have renoveret nedslidte skoler og vi skal først og fremmest kæmpe sammen for at gøre det Frederiksberg, vi alle holder af, endnu bedre.

Rigtig godt nytår til alle Frederiksberg Bladets læsere.

Michael Vindfeldt, 2. viceborgmester (S)

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mæxico kommer til Nørrebro

Farvel til får og klappekøer i Nordvest