Her ses én af Hanne Varmings skulpturer i Valby. Arkivfoto.

Hanne Varming fejrer rund fødselsdag med ny udstilling

MØSTINGS HUS: I 2019 fylder billedhuggeren Hanne Varming 80 år, og det fejrer hun med udstillingen ’Familie’ i Møstings Hus. Fra 9. marts til 14. april bliver det således muligt at dykke ned i den folkekære billedhuggers nye udstilling, der både består af større og mindre figurgrupper i gips og bronze samt enkelte relieffer, der er blevet til i perioden mellem 1963-2015. Flere af værkerne har ikke tidligere været udstillet. I løbet af udstillingsperioden vil der være filmvisning og foredrag, der belyser Varmings store passion for den kunstneriske proces og hendes forhold til traditionen. Udstillingen bliver åbnet af Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Simon Aggesen og museumsinspektør Sille Brethvad. Udstillingen finder sted på adressen Møstings Hus, Andebakkestien 5,

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bevægelse i undervisningen: Elever skal lege på streger

Linda P. klar med nyt show: Nu kan du sikre dig billet