På lørdag 16. marts kl. 10.00-15.00 inviterer Frederiksberg Kommune til elbildag på Frederiksberg Rådhusplads. Arkivfoto

Elbildag på Frederiksberg Rådhusplads

DEMODAG: I forlængelse af Frederiksberg Kommunes nyligt vedtagne elbilstrategi, hvor målet er, at Frederiksberg skal være Danmarks elbilby nummer ét, inviteres til elbildag på Frederiksberg Rådhusplads, hvor alle interesserede er velkomne.

Her kan du se 11 af de nyeste modeller inden for el- og hybridbiler, ligesom man kan stille spørgsmål til producenter og til repræsentanter for Frederiksberg Kommune. På elbildagen viser Frederiksberg Kommune også sine elektriske køretøjer frem. Alle er velkomne på Frederiksberg Rådhusplads lørdag 16. marts kl. 10.00-15.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Byhavecafé for borgerhus i Nordvest

50 år på fredag: Støvsugerkongen af Holmbladsgade