Gammel Kongevej set fra H.C. Ørsteds Vej. Foto: Heidi Engelund

Trafikinfo: Vejarbejde og omlægning af 9A på Gammel Kongevej frem til 28. juni

GAMMEL KONGEVEJ: Flere veje på Frederiksberg er i den grad ramt af vejspærringer og vejarbejder, og nu er turen så også kommet til Gammel Kongevej.

Årsagen til afspærringen er, at Frederiksberg Forsyning fortsætter arbejdet med at skifte forsyningsrørene på Gammel Kongevej, da flere af rørene er 80 år gamle.

Sidste år var det den ene side af vejen, der blev udsat for forsyningsarbejde og vejarbejde, og nu er det så den anden side af vejen fra H. C. Ørsteds Vej og frem til Prinsesse Maries Allé, der arbejdes på.

Arbejdet foregår i tre etaper. Første etape er netop startet fra H.C. Ørsteds Vej til Lykkesholms Allé, som varer frem til slutningen af april. Næste etape er fra Lykkesholms Allé til Svanholmsvej, der varer til udgangen af maj måned.

Sidste etape er fra Svanholmsvej til Prinsesse Maries Allé ved Codanhus, hvor arbejdet foregår frem til slutningen af juni måned. Der arbejdes på hverdage fra kl. 7.00-18.00, og i ny og næ i weekenderne fra kl. 9.00-17.00 for at arbejdet kan blive færdigt hurtigt.

Mens arbejdet foregår kan cyklisterne cykle i begge retninger, mens noget af Gammel Kongevej bliver ensrettet mod rådhuset, mens der arbejdes.

Vejarbejdet ’forstyrrer’ også linje 9As rute lige frem til slutningen af juni. Det betyder, at bussen ikke kommer forbi stoppestederne Gammel Kongevej/H.C. Ørsteds Vej, Værnedamsvej, Det Ny Teater og Vesterport Station. 9A kører i stedet ad Alhambravej, Frederiksberg Allé, Vesterbrogade og fortsætter til Hovedbanegården.

Arbejdet forventes at være færdigt i slutningen af juni måned. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kendt restaurantkæde går ind i hotelbranchen

Landstrøm til skibe er på vej – bare ikke lige hvor folk bor