Frikirken København Vineyard holder vælgermøde. Foto: PR foto

Kig forbi Nyvej: Vælgermøde om det gode samfund

NYVEJ: Søndag 26. maj klokken 13.00-15.00 inviterer Frikirken København Vineyard til vægermøde om ’Det gode samfund’.

»En kvart million danskere tyr til sovemedicin for at kunne sove. 220.000 er ofte uønsket alene. 15 procent af alle børn har været i behandling for en psykisk lidelse, inden de fylder 18 år. Og 122.000 danske børn og unge vokser op i et hjem med et alkoholmisbrug,« sådan introducerer frikirken vælgermødet. Det lyder ikke umiddelbart som et rart samfund, men hvad kan der gøres ved det?

Det vil Jan E. Jørgensen (V), Ida Auken (R), Lars Aslan Rasmussen (S), Stig Grenov (KD), Martin Henriksen (DF) og Carolina Magdalene Maier (Alt.) diskutere. Det er gratis at deltage i vælgermødet, og det kræver heller ingen tilmelding. Der bliver serveret kaffe og kage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Donationsdag: Giv dyrelegetøj væk

Foto: René Mølskov

FEATURE: Istedgade fra ende til anden (2.del)