Stadsgartner Karsten Klintø er blandt foredragsholderne under 'TEDx Frederiksberg' lørdag 1. juni. Pr-foto: Lone Andersen

12 foredrag af international klasse

FOREDRAG: Tilbage i 1984 så en konference i Californien dagens lys under navnet TED. Det er en forkortelse af Technology, Entertainment og Design. Formålet var – og er – via inspirerende foredrag at sprede gode idéer inden for de tre brede områder.

Nu kommer TEDx, som de lokale TED-events kaldes, for første gang til Frederiksberg. ’TEDx Frederiksberg’ løber af stabelen lørdag 1. juni i Det Kongelige Danske Musikkonservatories smukke koncertsal på Rosenørns Allé.

I tidsrummet kl. 13.00-19.00 vil i alt 12 foredragsholdere øse ud af deres viden og erfaringer. Programmet bringer tilhørerne vidt omkring under temaet ’Human Being – Being Human’.

Alle foredrag er på engelsk. De bliver optaget på video professionelt og deles bagefter internationalt af TED-organisationen under navnet ’TEDx Talks’.

Blandt foredragsholderne er Søren Ziebe, Pia Lauritzen, Lars Tvede, Nadia Plesner, Bo Hembæk Svensson og Frederiksbergs egen stadsgartner, Karsten Klintø, der vil tale om Frederiksbergs træpolitik ’Alle skal kunne se et træ fra deres vindue’.

»Det der startede som en drøm om at skabe et lokalt TEDx-community lige her på Frederiksberg er nu lykkedes. Alle involverede er ulønnede frivillige. Det er sjældent at opleve en sådan styrke og gejst hos så mange lokale ildsjæle samt hos de visionære partnere. Vi er virkelig taknemmelige for den solide opbakning og glæder os sådan til en fantastisk inspirerende dejlig dag,« udtaler lead organizer, Rikke V. Stoltz.

Billetter kan købes på tedxfrederiksberg.com/buy-tickets til 650 kroner stykket og inkluderer lækker mad fra Meyers samt afterparty. Dørene åbner kl. 12.00, og efterfesten skydes i gang kl. 19.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Oliepusherne Nina og Mikkel: Det perfekte match i butikken

Seks er sigtet for knivstikkeri på Brydes Allé