Afspærring af diverse veje på Frederiksberg i forbindelse med Copenhagen Marathon var til stort besvær for Jan Buch. Arkivfoto: Martin Sørensen.

Debat: Drop arrangementer på Frederiksberg – gaderne er ikke en legeplads

…Debat

AF JAN BUCH

Ceresvej 10,

BESVÆR: Nu har vi igen haft aflukning af det meste af Frederiksberg for en sportsevent. Jeg skulle på større indkøb i føtex på Finsensvej og have tanket bilen op på Godthåbsvej. Vi bor på Ceresvej. Christian Winthers Vej var afspærret. Så forsøgte jeg at køre ad Rathsacksvej til Gl. Kongevej og dreje til højre.

Det var spærret, men jeg kunne køre til venstre og komme til Bülowsvej. Det var imidlertid ikke muligt at krydse Falkoner Allé hverken ved Nyelandsvej eller Godthåbsvej. Jeg prøvede så at køre til højre for at komme ud ad Borups Allé, som også var spærret.

Frederiksberg Allé var som altid spærret ved disse events. Jeg gav op. Har kommunalbestyrelsen ikke forstået, at veje og gader ikke er legepladser. Der er efterhånden ikke langt imellem, at det halve Frederiksberg er afspærret til fest i gaderne. Det er til enorm gene for de fastboende frederiksbergere og de forretningsdrivende. Er der ikke et ansvarligt parti, der vil stoppe dette pjat. De ville kunne få min stemme ved næste kommunalvalg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

‘Luksus’-børnehave mangler børn

Udendørs fotoudstilling illustrerer et København i forandring