Pia Kjærsgaard. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Advarsel: Kjærsgaard og Stjernholm synger

POLITISK SANGDUEL: På mandag 3. juni kl. 19.30-20.45 lægger KU.BE på Dirch Passers Allé rum til en anderledes form for valgdebat: en sangduel. Deltagerne er Folketingets formand, Pia Kjærsgaard (DF), og standup-komiker Anders Stjernholm (Alt.).

Anders Stjernholm. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

De to står over for hinanden og vælger to fællessange hver fra højskolesangbogen: En fællessang til dem selv og en fællessang, som de vil give til deres mod-duellant. Slutteligt bliver de enige om en dansk sang som fælles afslutningssang.

Politikerne fortæller hvorfor de har valgt sangene, og publikum synger naturligvis med.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Endelig: Første spadestik til ny skøjtehal

Ni borgerrepræsentanter vil på tinge