Det var her på Frederiksberg Rådhusplads, at den 71-årige kvinde fra Frederiksberg faldt om med hjertestop. Foto: Martin Sørensen

Redningsmand m/k efterlyses

EFTERLYSNING: 26. maj ved 19-tiden begav en 71-årig kvinde fra Frederiksberg sig mod Frederiksberg Rådhusplads for at stemme til EuropaParlaments-valget. Hun nåede imidlertid aldrig indenfor på rådhuset.

»Jeg faldt om med hjertestop på rådhuspladsen. En hurtig person gav mig hjertemassage med det samme, og ambulancen var fremme efter tre minutter,« fortæller kvinden, som ikke ønsker at få sit navn nævnt.

Den hurtige indsats reddede kvindens liv, og nu vil hun gerne møde sin redningsmand m/k og takke ham/hende:

»Jeg vil meget gerne takke vedkommende, som reddede mit liv. Jeg ved desværre intet om min redningsmand. Alt hvad jeg ved om de første tre dage efter hjertestoppet er, hvad mine børn har fortalt mig,« beretter hun og tilføjer:

»Jeg er mor til tre, har fem børnebørn, er pensioneret gymnasielærer og har boet på Frederiksberg siden 1968. Jeg er normalt i fin form, cykler hver dag og havde lige været på vandretur i Jylland.«

Er du kvindens redningsmand m/k, eller ved du hvem, han/hun er, så må du meget gerne henvende dig til Frederiksberg Bladet, så formidler vi kontakten til hun. Skriv en mail til bob@minby.dk eller ring på tlf. 61 30 25 00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Dannebrog fejres i Kastellet med ny musik onsdag aften

Lokale ser muligheder midt i nedrivningen af kirkegårdsmur