Bike4Kids samler penge ind til SmilFonden, som er stiftet af tv-værten Sisse Fisker. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Fisker sender velgørenhedsfelt af sted

VELGØRENHEDSLØB: Lørdag 29. juni sadler 24 fritidscykelryttere op på Frederiksberg Rådhusplads for at cykle Danmark rundt.

Bike4Kids, som holdet hedder, kan bedst sammenlignes med Team Rynkeby, som også er den store inspirationskilde. Den store forskel på Bike4Kids og Team Rynkeby er, at Bike4Kids foregår i Danmark, mens Team Rynkeby har Frankrig på destination.

Bike4Kids en ét år gammel velgørenhedsorganisation, der – gennem cykling – har til formål at samle penge ind til børn med kroniske og alvorlige sygdomme på tværs af diagnoser. I år og næste år går alle indsamlede sponsorater til SmilFonden, som er stiftet af tv-værten, Sisse Fisker.

Feltet af fritidscykelryttere sendes af sted af Sisse Fisker fra Frederiksberg Rådhusplads lørdag 29. juni kl. 09.00 og slutter samme sted lørdag 6. juli i løbet af eftermiddagen. Den tidligere professionelle cykelrytter, Bo Hamburger, kører med på 1. etape. Læs mere på bike4kids.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Brøndby-legende ny cheftræner i Frem

Musikalsk efterfølger til havfruen