Sponsoreret indhold: Skal du sælge din ejendom? Få en god oplevelse på Frederiksberg

Kunsten at sætte prisen rigtigt. Det er en af forudsætningerne bag en god ejendomshandel. Det viser statistikkerne og er også erfaringen fra ejendomsmæglerbranchen.

Højeste ejendomsvurdering ikke altid lykken

”Det er ofte et ønske fra sælger at få vurderet sin ejendom så højt som muligt, men det er næsten aldrig en god idé,” fortæller ejendomsmægler MDE, Nicholai la Cour Mathiesen, der er indehaver af danbolig på Frederiksberg og har 14 års erfaring som mægler, heraf 11 år på Frederiksberg.

Grunden til, at det sjældent er en god idé, at stile for højt prismæssigt er, at en forkert udbudspris vil betyde, at det tager længere tid at sælge ejendommen og forventeligt vil betyde en lavere handelspris, end hvad man kunne have fået for sin ejendom.

”En forkert udbudspris i forhold til hvad boligen er værd, gør at ens bolig vil fremstå mindre attraktiv for køberne, og dermed vil det ende med nedsættelse af prisen på kort eller lang sigt og en lavere handelspris, end hvad man kunne have fået. Markedet er så gennemsigtigt i Danmark, at det er mere eller mindre fakta, at jo længere en ejendom er til salg, des mindre attraktiv bliver den og dermed oftest også mindre værd,” forklarer Nicholai la Cour Mathiesen fra danbolig Frederiksberg v/ la Cour & Sørensen.

Den rigtige vurdering af ejendom

Han gør meget ud af at forklare de komplicerede mekanismer, der er med til at sætte prisniveauet på ejendomsmarkedet, for sine kunder. Beliggenhed, størrelse, stand, lignende solgte lejligheder og huse i nærområdet og efterspørgslen i lokalområdet er nogle af de mange parametre, der skal tages i betragtning, når han som ejendomsmægler vurderer prisen for den ejendom, der skal sælges.

”Det er vigtigt, at vi når frem til den rigtige vurdering for kunden,” siger Nicholai la Cour Mathiesen. Det vil betyde at boligen bliver solgt hurtigere og til den højest mulige pris i markedet.

”Jo kortere liggetider, jo mindre nedslag i prisen hvis overhovedet nogen. Det viser sig, at den, der tjener bedst, er den, der er nærmest på salgsprisen fra starten.”

Læs også: Vær tryg når du sælger. Mød ejendomsmægleren på Frederiksberg

En god oplevelse ved boligsalg

Nicholai la Cour Mathiesen bruger sine mange års erfaring og uddannelse til at vurdere de ejendomme, danbolig Frederiksberg får til salg. I butikken på Godthåbsvej 17 sørger han og medindehaveren Patrick Sørensen, en sælger, en sagsbehandler og en vurderingskonsulent for, at kunderne får de bedst mulige bolighandler.

”Jeg er jo kun interesseret i, at kunden får en god oplevelse hos os. Vi lever af en høj kundetilfredshed og er afhængige af, at folk giver den gode oplevelse, videre. Den bedste oplevelse får man blandt andet ved at have fået en god pris for sin ejendom,” slutter Nicholai la Cour Mathiesen.

Søger du en ejendomsmægler på Frederiksberg med et stærkt lokalkendskab, kan du finde Nicholai og Patrick på danboligs lokalside for Frederiksberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Henning Pold med platinplade i Sverrigsgade, hvor han boede som barn - og scener til ‘Midt om natten’ blev optaget.

Mød Larsens musikalske kumpan på onsdag: Henning Pold og ‘Det store K’

10. december er sidste mulighed i år for at komme til fællesspisning og stand-up på ØSTBO 103.

Kom og få et godt grin: Fællesspisning og open mic stand-up