Jamila fik en veninde for livet

Jamila Benarab vidste ikke hvad hun manglede før hun stødte på den digitale fællesskabsplatform Boblberg. Hun fik en veninde for livet.

Som så mange gange før gik Jamila Benarab en dag rundt på Frederiksberg. Men dag dag var anderledes, Jamilas så en reklamesøjle. Da Jamila kom hjem, oprettede hun en profil, selvom om ikke rigtig vidste hvad hun ledte efter. Efter lidt søgen faldt hun over ’madklubber.´ Hurtigt deltog Jamila i en madklubben, der bestod af 4 kvinder i madklubben, og Jamila klikkede med dem alle.

Ses privat og ude

Madklubben ses hjemme hos hinanden og på restauranter. Udover at have fået et nyt fællesskab, har Jamila fået en veninde for livet. Jamila Benarab og veninden fra madklubben bor lige ved siden af hinanden, hvilket betyder at de ses ofte. De går mange ture, drikker en masse kaffe mens de vender verdenssituationen.

Svært efter de 30 år

For Jamila Benarab var det svært at finde nye bekendtskaber, da hun rundede de 30 år. Jamilla fortæller Frederiksberg Bladet: ”Det kan være svært at tage skridtet og komme ud over kanten, og her har Boblberg været en kæmpe hjælp.

Boblberg

  • Boblberg er for alle, det er uforpligtende at bruge og det er helt gratis.

  • Læsd mere her: Boblberg.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Foruden en større mængde kokain og MDMA fandt politiet også to pistoler, et oversavet jagtgevær og en jagtriffel.

Ransagning af lejlighed på Østerbro: 27-årig anholdt efter fund af skydevåben, kokain og ecstasy

Hærværk mod Enghaveparken