Sine Heltberg (S) og Pernille Høxbro (K).
Sine Heltberg (S) og Pernille Høxbro (K). - Foto: Pr-foto

Tak for kampen

Sine Heltberg (S)

Politisk ordfører

En pitbullterrier stopper i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg efter 25 år. Fra Socialdemokratiet skal der lyde en tak for kampen til socialudvalgsformand Pernille Høxbro (K), hvis hjerte brænder for dem, der har det sværest.

Der findes ikke tal for, hvor mange der i løbet af årene har slået sig på Pernille, når klinger er blevet krydset. Hun har en skarp tunge og sætter sig ind i sine sager. Ethvert nyt medlem i hendes udvalg er blevet testet eftertrykkeligt. Har man nu sat sig grundigt ind i stoffet og gjort sig umage, eller lirer man bare tomme floskler an?

Men en pitbull er ikke kun kendt som hunden, der med muskler og blottede tænder kan skræmme de fleste. For kendere er det også en stædig, modig, viljestærk, loyal og intelligent race. Sådan er det også med Pernille, der gerne hjælper sine politiske modstandere. Og der er ingen tvivl om, at mange socialt udsatte gennem tiden har fået hjælp, fordi Pernille har bidt sig fast og fundet en løsning.

Efter 25 år er det tid til at finde nye græsgange for Pernille, der flytter fra byen. Tak for indsatsen!

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Spring køen over: Få gratis høreprøve på Frederiksberg

Det bliver gratis at parkere sin elbil i København, og det bliver dyrere at have et forurenende køretøj.

Budgettet er på plads: Her er det, du skal vide