Platanvej.
Platanvej. - Foto: Martin Sørensen

Har der været valg om Platanvej?

Debat

Astrid skotte

Platanvej 22

På Platanvej vidste vi ikke, at der var udskrevet valg om vores vej.

Vi troede, politikerne var interesserede i saglige bidrag til kommunens scenarier for vejen. Er der virkelig efter et uofficielt valg truffet beslutning om at vælge scenarie nummer 4, der betyder smallere fortove end på andre veje? Fældning af gamle træer og ekspropriationer af arealer foran husene for at give plads til p-pladser? Ingen/ringe cykelparkering ved metroen? Og to nye buslinjer i kombination med øget gennemkørselstrafik tværs gennem hele Frederiksberg fra Vesterbro til Nørrebro?

Vi troede, at Platanvej skulle gøres grønnere (det har politikerne sagt).

En vej, hvor nem og sikker adgang til Frederiksbergs nye offentlige transport i form af metro og nye buslinjer prioriteres.

Nu tegner der sig et kaos, hvor taberne bliver områdets beboere og de mange bløde trafikanter, der forventes at strømme til Madkulturens hus, bus og metro.

Hvis ikke denne beslutning kan gøres om, må vi som minimum forvente, at alle kræfter nu sættes ind på at virkeliggøre det politiske løfte om en grøn port til Frederiksberg.

Og på at skabe maksimal sikkerhed for de mange bløde trafikanter, der fremover skal bruge vejens nye offentlige trafiksystem. Skal Frederiksberg virkelig skæres igennem af en ny hovedtrafik-åre?

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Den første udgave af Østerbro Avis 1. november 1929. Foto: Michael Paldan

Østerbro Avis 90 år: Fire aviser i én

Louise Kjølsen besøger Hyltebjerggård torsdag 7. november.

Twerk queen stiller skarpt på perfekthedskulturen