Socialdemokratiet har sagt nej til byggeplanerne for Kong Georgs Vej, Fuglebakkevej og Bycampus ved Rolighedsvej, der ses her på billedet.
Socialdemokratiet har sagt nej til byggeplanerne for Kong Georgs Vej, Fuglebakkevej og Bycampus ved Rolighedsvej, der ses her på billedet. - Foto: Bo Børresen

DEBAT: S: Ja tak til afbalanceret byudvikling på Frederiksberg

Indlægget er et udtryk for skribentens egen holdning.

Af Gunvor Wibroe (S), kommunalbestyrelsesmedlem

Værnedamsvej, Kong Georgs Vej, Fuglebakkevej og Bycampus ved Rolighedsvej. Blot for at nævne nogle af de områder, hvor der er nye lokalplaner på vej. Socialdemokratiet bakker op om, at vi skal udvikle vores fælles by.

Men vi bor i forvejen tæt på Frederiksberg, og det er enormt vigtigt, at vi har det in mente, når vi bygger nyt i eksisterende lokalområder.

Det var en af årsagerne til, at Socialdemokratiet knoklede for og fik gennemført, at startredegørelsen for området ved Værnedamsvej fik en markant lavere byggevolumen end den, der oprindeligt blev foreslået.

Den samme tilgang har Socialdemokratiet til planerne for Kong Georgs Vej 57-61, hvor vi i lighed med borgerne mener, at det foreslåede projekt er alt for voldsomt.

Vi har derfor sagt nej til de foreslåede byggeplaner, da vi ønsker at bevare områdets særlige præg med en afbalanceret blanding af etagebyggeri, gamle villaer og fælles, gode opholdsarealer.

Alt for massiv byggevolumen og ikke mindst højt etagebyggeri gælder også for de foreliggende byggeplaner for både Fuglebakkevej og bycampus ved Rolighedsvej.

Socialdemokratiet støtter intentionen om at udvikle begge områder, men i begge projekter ønsker udviklerne at bygge i op til otte etagers højde, og det, mener Socialdemokratiet, er for højt, og det er vi imod!

Socialdemokratiet siger derfor nej tak til de nuværende byggeplaner for Kong Georgs Vej, Fuglebakkevej og Bycampus ved Rolighedsvej, fordi vi ønsker en mere afbalanceret byudvikling, hvor vi bygger med respekt for de eksisterende lokalområder. Det, mener vi, er bedst for Frederiksberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fredelig ser Lindenovsgade ud, men manden, den er opkaldt efter, levede et meget dramatisk liv.

Lindenovsgade: Opkaldt efter eventyrer

Ayan Mouhoumed arbejder til dagligt som caster.

»Racismen lever – også på Østerbro«