Mette F. Baker er ikke tilfreds med, at PostNord reklamerer med hurtig levering med Quickbreve, når det ikke har været tilfældet for hende.
Mette F. Baker er ikke tilfreds med, at PostNord reklamerer med hurtig levering med Quickbreve, når det ikke har været tilfældet for hende. - Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

DEBAT: Hvor er det hurtige i PostNords Quickbreve?

Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Af Mette F. Baker, Sprogøvej 19.

PostNord er virkelig fantastisk. Der gør man, hvad man kan, for at gøre livet så besværligt som muligt for kunderne.

I onsdags havde jeg brug for at sende et brev til en adresse i København. Det var vigtigt, at brevet var fremme torsdag. Derfor søgte jeg på nettet for at finde ud af, hvad det ville koste.

Jeg fandt ud af, at det kaldes et Quickbrev på PostNord-sprog. Det koster 29 kroner ifølge deres hjemmeside, og det skal indleveres på et posthus. Jeg var i besiddelse af tre styk 10 kroners-frimærker, som jeg satte på brevet.

Da jeg er handicappet, er det besværligt for mig at komme på posthuset, og jeg bad derfor en veninde om at bringe brevet til postskranken i Føtex på Frederiksberg.

Der forhørte hun sig, om brevet ville være fremme dagen efter. Jo, det mente man nok, at det ville.

Men de frimærker, der var sat på, var ugyldige. Min veninde måtte lægge 29 kroner ud af egen lomme. Siden hvornår er danske frimærker blevet ugyldige? Det stod der ikke noget om på PostNords hjemmeside.

Derimod roser man sig af, at deres leveringskvalitet er blandt verdens bedste.

Mandag var brevet, der var sendt onsdag, endnu ikke nået frem. Det er virkelig quickt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Foto fra Sønderbro Apotek på Amagerbrogade.

Apoteker: Du skal slet ikke komme herind og fortælle, at du er testet positiv

Hos Ullas Blomster på Nørrebrogade oplever man en nedgang i salget af blomster i forretningen, men salget af blomster til udbringning er steget med 50 procent.

Blomster til døren: salget af blomster til levering er steget 50 procent hos Ullas Blomster