Peter Madsen, der er beboer på Platanvej, mener, at det kun vil være forsvarligt, hvis man åbner Platanvej i faser.
Peter Madsen, der er beboer på Platanvej, mener, at det kun vil være forsvarligt, hvis man åbner Platanvej i faser. - Foto: Bo Børresen

Åbn Platanvej i faser: »Vis ansvarlighed, tak«

Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Af Peter Madsen, Platanvej 7

Skal Platanvej åbnes op, så bør det foregå i etaper. Entreprenøren bliver ikke helt færdig med fortov, cykelsti og busstoppested ved metrostationen til åbningen, og de sidste arbejder skal færdiggøres med fuld trafik af biler og busser.

Efter sommer kommer den store ombygning med etablering af nye cykelstier og fortove på den lange strækning af Platanvej.

Platanvej er relativt smal, og ombygningen vil foregå med mange bløde trafikanter på kryds og tværs.

Dette hænger overhovedet ikke sammen med politikernes ønske om fokus på trafiksikkerhed. Det næste halve år bliver det hverken trafiksikkert for håndværkerne, som skal lave vejarbejdet, ej heller for de mange gående og cyklende på Platanvej.

Skal der åbnes for al trafik – så vent dog, til arbejdet er færdigt.

Første etape bør være busser, og allertidligst når vejen er helt færdigbygget og mere trafiksikker, bør det være tilladt med bilgennemkørsel.

Vis ansvarlighed – tak.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Man skal være varsom, når man ændrer på Strandboulevardens udtryk, mener Helle Bonnesen (K).

»Strandboulevarden fortjener respekt«

»Nu er vi blevet hjemløse,« konstaterer producer og musiker Alioscha (nr. to fra venstre), der medlem af musikforeningen Ælwiz, som havde øvelokale i kælderen på kontorbygningen i Baggesensgade, der blev udsat for en voldsom brand 8. maj.7

Branden har gjort Ælwiz hjemløs: Nu søger musikerne nye øvelokaler