Et moderne høreapparat er næsten ikke synligt.
Et moderne høreapparat er næsten ikke synligt. - Foto: PR

Få gratis høretest hos Apoteket Frederiksberg

Går du rundt og er i tvivl om du har brug for et høreapparat eller gerne finde ud af, at det har du ikke, så kan du komme til gratis høreprøve og blive guided til den rette løsning af Din Hørespecialist på Frederiksberg.

Har du tid og lyst så skal du kigge forbi Apoteket Frederiksberg i Frederiksberg Centret. Her vil eksperterne stå klar for at hjælpe og guide dig.

Du kan samtidig høre mere om høreapparater og hente en nyudviklet guide.

Ifølge en omfattende undersøgelse hvor man har spurgt over 13.000 danskere om deres høreproblemer, så har 67 procent høretab og bruger ikke høreapparat. Men har heller ikke fået information om de muligheder, der findes inden for høreapparater.

Derfor har Din Hørespecialist udviklet en ny guide, der kan hjælpe folk med mere viden på området. Guiden kan du få på Apoteket Frederiksberg på dagen.

Tilskud til høreapparat

Alle der er interesserede kan 15. januar kl. 10-15 få en gratis høreprøve helt uforpligtende.

Udsigten til at komme til undersøgelse med henblik på at få et høreapparat i det offentlige er lang, mens man på en privat høreklinik kan komme i gang med en behandling med høreapparat med det samme.

Mange går rundt og tror at private klinikker er dyrere, men det er de ikke, oplyser Din Hørespecialist.

Din Hørespecialist har sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige.

Høre om prøveforløb

I forbindelse med den gratis høreprøve på Apoteket Frederiksberg i Frederiksberg Centeret kan du høre mere om det særlige prøveforløb.

Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Milla Hansen og hendes mor til orienteringsaften.

Studievalg for unge: It og programmering er da også noget for piger

Sortebro åbnede for et par måneder siden. Broen er så bred, at cyklister og gående kan færdes uden problemer. Til gengæld kan der også komme en bil over, hvilket var tilfældet for et par uger siden, da politiet fiskede en flugtbil op fra Damhussøen.

Er Sortebro farlig?