6. klasse fra Skolen på La Cours Vej er den eneste frederiksbergske skole med egen stand. Her er det Luba, Ingrid, Clara og Liva, som du kan møde ved Verdensmålsfestivalen. Pr-foto
6. klasse fra Skolen på La Cours Vej er den eneste frederiksbergske skole med egen stand. Her er det Luba, Ingrid, Clara og Liva, som du kan møde ved Verdensmålsfestivalen. Pr-foto - Foto: Pr-foto

Mød Luba, Ingrid, Clara og Liva på festivalen for Verdensmålene

MILJØFESTIVAL: Er du nyserrig på, hvordan du kan blive medskaber af en bæredygtig fremtid? Så kom med, når Solbjerg Plads og det grønne areal ved Kilen omdannes til en bæredygtig festivalplads, der hylder det lokale engagement i Verdensmålene.

Du kan blandt andet møde Luba, Ingrid, Clara og Liva fra 6. klasse på Skolen på La Cours Vej, der har fået en stand ved Kilen mellem Biofos og Sundhedscentret.

Pigerne fortæller, at de er lidt stolte over at være med i festivalen, da de er den eneste skolen, som er repræsenteret på festivalen. Så kig forbi og hils på pigerne, der ved en masse om Verdensmålene.

Verdensmål i hverdagen

Til Festival for Verdensmålene vil der være masser af viden, inspiration og læring at hente fra folk i alle aldre.

På festivalen kan du nyde en gratis Verdensmålsbrunch, gå på opdagelse i urbaniseringslabyrinten, puste nyt liv i din gamle garderobe, lave din egen bæredygtige nutella og en lang række af andre aktiviteter.

Festivalen er åben for alle interesserede fredag 13. september, klokken 9.00-19.00 og lørdag 14. september, klokken 10.00-16.00.

I de to dage vil mere end 50 forskellige organisationer, virksomheder, start-ups og institutioner stå klar til at vise deres bæredygtige initiativer og løsninger frem inden for blandt andet klima, energi, affald, genbrug, forbrug, mad og fødevarer.

Der vil desuden være debatter og talks om fremtidens uddannelser, elbiler, bioetik, social innovation og inklusion på arbejdesmarkedet.

På Festival for Verdensmålene kan du gennem forskellige workshops, aktiviteter, debatter og samtaler blive klogere på bæredygtighed og de 17 Verdensmål – og ikke mindst blive inspireret til, hvordan du selv kan gøre en positiv forskel i hverdagen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fornuftigt fodtøj – fornuftig tilværelse

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix.

Ekspert i at være ung? Stil op til Ungeråd