Lørdag 21. september er der koncert i Metronomen.
Lørdag 21. september er der koncert i Metronomen. - Foto: Metronomen

Horn for fuld udblæsning i Metronomen

KONCERT: Lørdag 21. september kl. 11.00 står den på koncert i Metronomen på Frederiksberg, hvor musikerne Julie Solevad, Maria Johannsen, Anna Johannsen og Giuly Johannsen kommer og spiller. Til koncerten opføres der værker af Charles Gounod, Gaetano Donizetti, Wolfgang Mozart og en række andre komponister.

Koncerten byder desuden på en uropførelse af sangen ’Welcome to the Weather’ af Liz Lane, der vil blive spillet på horn.Efter koncerten vil der være kaffe og lidt morgenbrød til de fremmødte. En billet til koncerten koster 80 kroner. Metronomen har adressen Godthåbsvej 33.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

‘Intet er oppe til diskussion’ har fernisering 20. september.

Fernisering på Sydhavn Station

Foto: Københavns Politi.

Makeover: Din blå politibus skifter ham