Moderne Mandag er et fast koncept hos Metronomen. Foto: PR foto
Moderne Mandag er et fast koncept hos Metronomen. Foto: PR foto

Så er der endnu engang Moderne Mandag

Godthåbsvej: Duo Diagnoal gæster Metronomen til ’Moderne Mandag’ 30. september klokken 19.30. Duoen består af parret Anka Zlateva og Adam Ørvad, men ligesom sidst tager de datteren Gergana på bare ni år med.

Datteren har et så stort sangtalent, at hun flere gange har optrådt med sine forældre. Anka Zlateva underviser til dagligt på Musikskolen på Frederiksberg, og Adam Ørvad, akkordeon, har grundlagt duoen.

Programmet til ’Moderne Mandag’ består af Svend Aaquist A Milkwood Promenade (2018), Niels Viggo Bentzon Copenhagen Suite nr. 2 for cembalo (1993), Niels Viggo Bentzon Columbus Eier & Salz und Pfeffer for akkordeon (1993), Gunnar Berg Tre sange til digte af Erik Bertelsen for sang og akkordeon (1935), Hanne Ørvad Anytime (2009), Axel Borup-Jørgensen Für Cembalo und Orgel.

Ny version for cembalo og akkordeon (2015) Første gang. Axel Borup-Jørgensen Tarocco per il cembalo (1987), Louis Aguirre Fire stykker fra Les Masques de Neige for akkordeon (2018-19). Uropførelser og Leonard Bernstein I Hate Music! for sang og akkordeon (1943). Billetter kan bestilles på Billetto.dknmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ny koncertsæson skydes i gang

Foto: Presselogo 3F

Rennovationsgruppen af skraldemænd. »Alle på Frederiksberg er organiseret under 3F«