Den italienske kunstner maler på sammenklappelige overflader.
Den italienske kunstner maler på sammenklappelige overflader. - Foto: PR

Oplev italienske Davide Cicolani

Copenhagen Outsider Art Gallery udstiller italienske Davide Cicolani. Efter kunstneren som 6-årig blev ramt af et lyn, fik han en alvorlig nyresygdom, der tvang ham til at tilbringe meget af sin barndom på hospitalet. Det var her, han begyndte at tegne. Det var han så optaget af, at han som 17-årig begyndte at arbejde på fabrik om natten for at kunne tegne om dagen.

Cicolanis kunst betegnes som rå, outsider og oprørsk, og den portrætterer ofte de usynlige forbindelser, der eksisterer mellem mennesker. Kunstneren foretrækker at male på bykort, metrokort og andre sammenklappelige overflader, og foldningen spiller en vigtig rolle, da den skaber refleksioner af lys.

Udstillingen kan hos Copenhagen Outsider Art Gallery, Gl. Kongevej 35A.Gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Vi kan ikke købe os til en mere bæredygtig fremtid, lige meget om det er økoprodukter eller ej. Vi overforbruger og skal sænke vores forbrug. Men når vi køber nyt, skal det være miljørigtigt og socialt ansvarligt,« siger Bryan Traum fra Eco Ego.

Grønt varehus i Farimagsgade: »Lad være med at købe noget«

Mød Lauras værker flere steder