I disse historiske lokaler, havde Det Kongelige Klasselotteri til huse fra 1897 til 1995.
I disse historiske lokaler, havde Det Kongelige Klasselotteri til huse fra 1897 til 1995. - Foto: FOTO: PR FOTO.

Julekoncert på La Oficina i H.C. Andersens fodspor

Onsdag 4. december danner kontorfællesskabet, La Oficina på Frederiksberg, historiske og hyggelige rammer om en julekoncert. Titlen på årets julekoncert har relationer til H. C. Andersen, og den historie indvies publikum i undervejs i koncerten. Koncertens program er et kræmmerhus fyldt med julemusik fra flere århundreder.

Julekoncerten fremføres af Scandinavian Brass Quintet, sopran Liselotte Dan Schumacker, bariton Stefan Cushion og pianisten Henrik Metz. Der er entre på 50 kroner og mulighed for at købe drikkevarer og juleknas.

Julekoncert, La Oficina, Suomisvej 4. Onsdag 4. december klokken 18.30. Billetpris 50 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Debat: Sankt Jørgens Sø atter i skybrudsspil

Frem Julekalender – Låge nummer 3 – John Lange Hansen