Kussesumpen er snart klar med den svære 2‘er, der får titlen ’KUSSESUMPEN 2 – tre kusser i sumpen’.
Kussesumpen er snart klar med den svære 2‘er, der får titlen ’KUSSESUMPEN 2 – tre kusser i sumpen’. - Foto: Kussesumpen/Aveny-T

Bloggere klar med den svære 2‘er: Kussesumpen kommer til Frederiksberg

Tilbage i 2017 debuterede blogfællesskabet Kussesumpen på teaterscenen Teatret Ved Sorte Hest på Vesterbro. Forestillingen tog udgangspunkt i kvinden – både når hun er smuk og allergrimmest.

Nu bliver det så Frederiksberg, der skal huse Kussesumpen, for til efteråret tørner blogfællesskabet nemlig ud på Aveny-T med den svære 2’er. Den får titlen ’KUSSESUMPEN 2 – tre kusser i sumpen’.

Blogfællesskabet oplyser således, at teatret på Frederiksberg Allé har købt manusset til forestillingen, og at de arbejder på at få det kunstneriske hold på plads.

Stor succes

Kussesumpen er oprindeligt et feministisk blogfællesskab, som startede tilbage i 2013. Blogfællesskabet består af Karen Dich og Jacobe Orry, og de skriver primært om køn, seksualitet og de begivenheder, man støder på som kvinde.

Tilbage i 2017 debuterede de på teaterscenen, hvor de høstede roser for deres forestilling. Blandt andet i Politiken, der dengang skrev, at »De er smasksmækre og i stødet til at bryde kvindetabuer.«

Kussesumpen, der også er en podcast-serie, bestod oprindeligt af fire medlemmer, men blev sidenhen til to.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Oplev den Reumert-vindende børneforestilling på besøg på Riddersalen.

Teater for børn: Gæstespil om Viola og en rejsegrammofon

Den store sal i det gamle bymuseum på Vesterbrogade 59. FOTO: René Mølskov

Et salg af det gamle bymuseum nærmer sig