- Foto: Behandlerkollektivet

Prøv en omgang kinesisk energigymnastik

QiGong er en form for traditionel, kinesisk energigymnastik, og fredag 31. januar fra 16.00 til 17.30 kan du prøve det gratis i behandlerkollektivet på Holger Danskes Vej. Alle er velkomne til en lille smagsprøve på gymnastikformen, der kan optimere det moderne menneske med mere rolige bevægelser og større indre ro.

»Vi laver nogle små øvelsessæt og uddrag af de tre stilarter som jeg underviser i, som alle er medicinsk QiGong, og som er med til at styrke helbredet og give os et langt, sundt liv. Øvelserne kan udføres af alle og giver et flow af vitalitet i krop og sind,« skriver træneren Lars Henrik Rasmussen.

Gratis introduktion til QiGong, fredag 31. januar klokken 16 til 17.30 på Holger Danskes Vej 3B.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Her ses The Man Band, der til koncerten får selskab af solisten Mona Britt Nykjær.

Sange om glæde og smerte: Guitar og sang i Frihavnskirken

Tirsdag og torsdag uddelte færdselspolitiet 121 bøder til cyklister, der kørte over for rødt. Arkivfoto fra en tidligere, lignende aktion.

To politiaktioner mod cyklisterne på Vesterbro: Gav 60 bøder i timen