Oplev Gabriel Kahane, når han afslutter sin Europa-turné i København.
Oplev Gabriel Kahane, når han afslutter sin Europa-turné i København. - Foto: PR.

Gabriel Kahane: Oplev en moderne musikpoet

Oplev den amerikanske komponist og ‘singer-songwriter’ Gabriel Kahane, når han gæster Konservatoriets Koncertsal 25. februar klokken 19.30.

Af tidsskriftet ’The New Yorker’ er den moderne musikpoet blevet kaldt »én af de bedste, mest søgende sangskrivere i vor tid«.

Gabriel Kahane havde sit internationale gennembrud med værkerne ’Craig’s list Lieder’ og ’Book of Travelers’, som spilles til koncerten 25. februar.

Morgenen efter det amerikanske præsidentvalg i 2016 pakkede Gabriel Kahane en kuffert og rejste ud på en to uger lang togrejse tværs over USA. Telefon og internetforbindelse lod han blive hjemme. Resultatet blev albummet ’Book of Travelers’, som er en slags meditation over angsten for at forsvinde i et ukendt landskab.

Det er netop dette værk, som man kan opleve til koncerten den 25.februar.

Første koncert i Danmark

Solo-koncerten i København er afslutningen på musikerens Europa-turné, og samtidigt er det Kahanes første koncert i Danmark. Med sin varme melankolske barytonstemme og sit poetiske klaverspil åbner Gabriel Kahane fjerde sæson af kammermusikserien ’Series of Four’.

Som de foregående år er det Konservatoriets Koncertsal, der danner rammen om sæsonens fire koncerter. Programmet byder som altid på verdensstjerner fra den internationale kammermusikscene.

Billetter til koncerten 25. februar kan købes på billetlugen.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Flemming Brylle foran sit galleri.

84 år og dybt fascineret af kvindekroppen: Kom til erotisk kunstudstilling på lørdag

En astronaut tæver tønden ved sidste års fastalavnsfest på FRederiksberg Rådhus.

Fastelavnsfest på rådhuset