Man kan fordybe sig længe i dette billede. Til venstre i billedet finder du blandt andet Rundetårn, Palads Biografer og Tycho Brahe Planetarium. Øverst i midten er det den kunstige skibakke ‘Copenhill’, der er en del af Amager Ressource Center (tidligere Amager Forbrænding).
Man kan fordybe sig længe i dette billede. Til venstre i billedet finder du blandt andet Rundetårn, Palads Biografer og Tycho Brahe Planetarium. Øverst i midten er det den kunstige skibakke ‘Copenhill’, der er en del af Amager Ressource Center (tidligere Amager Forbrænding). - Foto: Ole Steen Hansen

Har du nogensinde set København og en DC-3?

De smukke billeder af Danmarks eneste flyvedygtige DC-3’er er taget af luftfotograf Ole Steen Hansen i maj 2019. Et af billederne fra serien pryder desuden forsiden af Ole Steen Hansens bog ’DC-3’eren fra Roskilde … og alle de andre’.

Her er lidt mere med af Frederiksberg (nederst t.v.) og Vesterbro (nederst t.h.). Øverst til højre er det Benzinøen, nederst til venstre Codanhus og lige bag den smukke DC-3‘er er det Frederiks Kirke - bedre kendt som Marmorkirken.

Her er lidt mere med af Frederiksberg (nederst t.v.) og Vesterbro (nederst t.h.). Øverst til højre er det Benzinøen, nederst til venstre Codanhus og lige bag den smukke DC-3‘er er det Frederiks Kirke – bedre kendt som Marmorkirken. – Foto: Ole Steen Hansen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Skulpturen af Nilen ved Søtorvet har været iklædt mundbind under corona-krisen.

Mundbind eller sanghæfter? Museum går på jagt efter corona-genstande

Udbuddet af huse daler i 82 kommuner – så meget er det faldet i København