Patrick Sørensen (t.v.) og Nicholai la Cour Mathiesen foran deres nye forretning på Godthåbsvej.
Patrick Sørensen (t.v.) og Nicholai la Cour Mathiesen foran deres nye forretning på Godthåbsvej. - Foto: Martin Sørensen

Lokale mæglere åbner egen forretning

I dag har to lokale mæglere, Nicholai La Cour Mathiesen og Patrick Sørensen, slået dørene op til en helt ny forretning på Godthåbsvej 17. Makkerparret har i en årrække solgt boliger på Frederiksberg og er nu klar til at åbne egen butik.

De nye indehavere kommer med et solidt kendskab til bydelen. Nicholai la Cour Mathiesen har 14 års mæglererfaring – heraf 10 år på Frederiksberg. Patrick Sørensen har arbejdet som mægler på Frederiksberg siden 2015.

»Frederiksberg er et unikt område med mange specielle boliger, unikke seværdigheder og en skøn natur. Man kan så meget forskelligt som borger på Frederiksberg, og der er et utroligt godt lokalt samvær i bydelen. Det betyder meget for mig at kunne vejlede vores kunder ud fra et solidt kendskab til Frederiksberg, så de får den bedste vejledning og føler sig trygge hos os,« udtaler Patrick Sørensen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Simi Jan er kvinden bag et nyt indsamlingsshow, der skal samle penge ind til økonomisk udsatte børnefamilier i Danmark.

TV2-korrespondent står bag indsamlingsshow: Overskud går til udsatte børnefamilier

Pårørende får firmaer til at rydde dødsbo efter afdøde