Mads Mørkeberg og Rasmus Toft har åbnet Mad Disken på Godthåbsvej.
Mads Mørkeberg og Rasmus Toft har åbnet Mad Disken på Godthåbsvej. - Foto: PR

Godthåbsvej: Mad Disken har lækkerier fra mandag til søndag hele dagen

De to herrer, Mads Mørkeberg og Rasmus Toft, har åbnet Mad Disken på Godthåbsvej 35.

De er begge udlærte kokken fra samme spisested i København, og har også arbejdet sammen i flere år som køkkenchefer i hovedstaden.

Det er ikke nyt for dem at åbne madsteder, da Mads Mørkeberg allerede har været med til at åbne to restauranter, en på Bornholm og en i Nyhavn.

Med tiden er der komme småbørn ind i billedet, så de har valgt at droppe deres projekter i indre by, da familielivet er blevet vigtigere end at arbejde ud på de små timer.

Lidt ekstra luksus

Mads Mørkeberg fortæller om hvorfor valget faldt på Frederiksberg.

»Vi synes, at vores stil og ambitioner passer rigtigt godt ind på Frederiksberg. Maden vi laver skal være ærlig og med fokus på de rigtige ting. Vi har blandt andet et tæt samarbejde med alle vores leverandører og har arbejdet med dem i mange år,« siger han og fortsætter:

»Vi har lavet et sted, hvor der er mad til alle tidspunkter på dagen, hvilket vi synes er et kæmpe plus. Vi har en masse forskellige delikatesser af høj kvalitet, da vi synes, det er fedt at kunne tilbyde lidt ekstra luksus, når folk er nede for at hente deres mad.«

Mad er håndværk

De to ejere åbnede sidste år en sandwich-butik i Taastrup, hvor alt bliver lavet fra bunden, og det er også det koncept, som er taget med til Frederiksberg.

Mad Biksen ligger få skridt fra metrostationen i Aksel Møllers Have.

På menuen er der morgenmad, salater, smørrebrød, sandwiches og hjemmlavede retter til aftenmåltidet, man kan tage med hjemme.

Mad Disken har åbent mandag-søndag kl. 9.00-21.00.

hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gasoline spiller i Kulturhuset på Islands Brygge 9. og 10. november.

Kim Larsen hyldes i tre dage på Islands Brygge

Iranske Rane Nosratpour har været med fra begyndelsen, hvor hun ikke kunne strikke. Det har hun nu lært til perfektion.9

På pinde for hyggen: »Det er ganske enkelt ren meditation at strikke«